SPORTPLAN KL. 19.30 GMT / 14.30 ET

SPORTPLAN KL. 19.30 GMT / 14.30 ET

Her er de bedste sportshistorier og kommende dækningsplaner for Reuters teksttjeneste fra kl. GMT / 14.30 ET. For en komplet tidsplan for nyheder og begivenheder, gå til vores redaktionelle kalender på Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning. TOP HISTORIER


OLYMPIKA-ATLETER / Stærke stemmer som Megan Rapinoes er gode til sport: Tysk chef for atletkrop

Atleter er ikke kun sportsmodeller og bør tale om sociale og politiske spørgsmål ligesom den amerikanske fodboldspiller Megan Rapinoe ved sidste års verdensmesterskab, sagde administrerende direktør for den uafhængige tyske atletforening Athleten Deutschland. TENNIS-FEDCUP-USA-WILLIAMS /



Serena Williams vender tilbage til det amerikanske Fed Cup-hold Serena Williams vender tilbage til det amerikanske Fed Cup-hold til en kvalifikationsbegivenhed mod Letland i næste måned, sagde Uniteds Tennis Association onsdag.

NHL-VGK-GALLANT-FIRED / Golden Knights brandtræner Gallant, ansæt DeBoer


Vegas Golden Knights fyrede Gerard Gallant, deres første træner nogensinde, onsdag og udnævnte den tidligere San Jose Sharks-træner Peter DeBoer som hans afløser. KOMMENDE

SOCCER SOCCER-ENGLAND-MUN-WLV / RAPPORT (PIX)


Fodbold - England - FA Cup tredje runde gentagelse - Manchester United mod Wolverhampton Wanderers Efter at den første kamp sluttede i dødvande, har United og Wolves endnu en gang til at bestemme deres uafgjort i tredje runde. Vi vil også have nyheder om andre bånd.

15. jan 14:45 ET / 19:45 GMT SOCCER-FRANCE-AMO-PSG / RAPPORT (PIX)


Fodbold - Frankrig - Ligue 1 - Monaco mod Paris St Germain Monaco møder Paris St Germain i Ligue 1. 15. januar 15:00 ET / 20:00 GMT

SOCCER-ITALIEN / FORHANDLING Fodbold- Italien - Serie A-forhåndsvisning Eksempel på weekendens Serie A-kampe

16. jan. 06:00 ET / 11:00 GMT FODSPANIEN / FORUDSIGT

Fodbold - Spanien - La Liga forhåndsvisning En forhåndsvisning af weekendens handling i La Liga.


16. jan 06:00 ET / 11:00 GMT TENNIS

TENNIS-ADELAIDE / Tennis - WTA Premier - Adelaide International

Kvartfinalen i Adelaide International - en WTA Premier-turnering 16. januar 19:30 ET / 00:30 GMT

TENNIS-ADELAIDE / Tennis - ATP 250 - Adelaide International Kvartfinalen i Adelaide International - en ATP 250-turnering.

16. jan 19:30 ET / 00:30 GMT TENNIS-AUSOPEN / (TV) (GRAFIK)

Tennis - Australian Open - Uafgjort Uafgjort til Australian Open - den første grand slam i tenniskalenderen - i Melbourne.

16. jan 02:00 ET / 07:00 GMT TENNIS-AUSOPEN / BARTY

Tennis-Barty for at opsuge presset fra det håbefulde Australien At bringe verdensranglisten og Grand Slam-succes til Australian Open, vil hjemmehelt Ash Barty bære en tung forventningsbyrde for at levere varerne på Melbourne Park.

16. jan 20:00 ET / 01:00 GMT TENNIS-AUSOPEN / HALEP

Tennis-Cahill tilbage i sit hjørne, Halep jagter Melbourne-herlighed To år siden blev bedst af Caroline Wozniacki i en episk finale, vil Simona Halep lancere endnu et bud på den undvigende Australian Open-titel understøttet af hendes genforening med træneren, der hjalp med at afslutte hendes grand slam ænder i 2018.

16. jan 20:00 ET / 01:00 GMT TENNIS-AUSOPEN / OSAKA

Tennis-Osaka ser ud til at bevare titlen og genvinde formen i Melbourne Naomi Osaka fik den sidste af sine to Grand Slams ved sidste års Australia Open, men efter en blandet finish til 2019-sæsonen håber japanerne sin fjerde nye træner på under et år, Wim Fissette, kan inspirere hende til at bevare titlen.

16. jan 20:00 ET / 01:00 GMT TENNIS-AUSOPEN / SERENA

Tennis-Evergreen Serena søger at matche Court Serena Williams ankommer til Melbourne Park på bagsiden af ​​at vinde sin første turnering i tre år og ønsker at tilføje en ottende Australian Open-krone til hendes samling, hvilket vil bringe hende på niveau med Margaret Court med 23 Grand Slam singler titler.

16. jan 20:00 ET / 01:00 GMT TENNIS-AUSOPEN / WOZNIACKI

Tennis-Wozniacki går i pension, elsket, men arv usikker Caroline Wozniacki vil passende tage sin sidste bue i løbet af de næste to uger i Melbourne Park, scenen for hendes eneste Grand Slam-sejr i en karriere, der har fortjent ros for hendes udholdenhed og imødekommende karakter, men fik også modstandere.

16. jan 20:00 ET / 01:00 GMT TENNIS-HOBART /

Tennis - WTA International - Hobart International Kvartfinalen i Hobart International - den 27. udgave af turneringen på Domain Tennis Center i Tasmanien fungerer som en opvarmning til Australian Open.

16. jan 19:00 ET / 00:00 GMT CRICKET

CRICKET-JAPAN / Cricket-Japan leder til u-19'ers cricket-verdensmesterskab som overraskelsespakke

Japans crickethold under 19 år deltog kun i den kvalificerende turnering i det øst-asiatiske Stillehavsregion sidste år, fordi de ønskede at få den nybegyndte side mere kampøvelse med verdensmesterskabet i 2022 i tankerne. En 170-sejr over Samoa i deres åbningskamp ændrede dog alt for træner Dhugal Bedingfields hold, der ville afslutte turneringen ubesejret og nu befinder sig på vej til Sydafrika for at gnide skuldre med folk som England og Indien i 2020 u-19'erne. Cricket verdensmesterskab. 16. jan 23:00 ET / 04:00 GMT

CRICKET-TEST-ZAF-ENG / (PIX) Cricket - Sydafrika mod England - Tredje test

Sydafrika er vært for England i St George's Park i Port Elizabeth i den tredje i firetestserien. 16. jan 11:00 ET / 16:00 GMT

GOLF GOLF-ASIAN / (TV)

Golf - Asian Tour - Singapore Open Day one of the Singapore Open.

16. jan 05:00 ET / 10:00 GMT GOLF-EUROPÆISK /

Golf - European Tour - Abu Dhabi Championship Action fra dag 1 i Abu Dhabi Championship. Verdens største Brooks Koepka optræder første gang siden han igen skadede et knæ i oktober.

JAN 16 GOLF-LAQUINTA /

Golf - PGA Tour: American Express første runde Phil Mickelson er turneringsvært for PGA Tour-begivenheden, der er blevet spillet i Palm Springs-området siden 1960.

JAN 16 MOTORSPORT

MOTOR-RALLY-DAKAR / (PIX) (TV) Rally - Dakar Rally

Trin 11 i Dakar Rally er en 744 kilometer lang rute fra Shubaytah til Haradh. 16. jan 10:00 ET / 15:00 GMT

KUNST / KULTUR / UNDERHOLDNING BRITAIN-ROYALS / HARRY-RUGBY (PIX) (TV)

Prins Harry er vært for 2021 Rugby League World Cup-lodtrækninger Hertugen af ​​Sussex er vært for Rugby League World Cup 2021-lodtrækninger til mænd, kvinder og kørestolsturneringer på Buckingham Palace. I sidste uge meddelte prins Harry og hans kone Meghan, hertuginde af Sussex, at de er klar til at træde tilbage fra deres kongelige pligter. 16. jan

MMA MMA-UFC-UFC246 /

MMA - McGregor søger indløsning i Cowboy-konfrontation Conor McGregor vender tilbage til UFC-ottekant og søger et skud på indløsning efter en 15-måneders periode, der er plaget af hændelser uden for buret, men Donald 'Cowboy' Cerrone vil gøre alt, hvad han kan for at nægte ham den chance. 16. jan

NATIONAL FOOTBALL LEAGUE FOOTBALL-NFL-NOTEBOOK

Field Level Media-NFL notesbog Indpakning af dagen i NFL nyheder og noter.

15. jan 20.45 EN NATIONAL BASKETBALLFORENING

BASKETBALL-NBA-NOTEBOOK Feltniveau Media-NBA notesbog

Nyheder og noter fra NBA 15. januar

(Denne historie er ikke redigeret af personale fra Everysecondcounts-themovie og genereres automatisk fra et syndikeret feed.)